Kategoriler
Mobilya dünyası

Gold Metal Ceviz Yemek Odası Takımı

Yemek odası, yalnızca yemek yenilen bir yer olmaktan ziyade ailenin her akşam bir araya geldiği ve aile sohbetlerinin dolu dolu yaşandığı ortamdır. Akşam eve gelindiğinde günün yorgunluğunun ve açlığın giderildiği ilk yer olan yemek odası, ayrıca misafirperverliğimizi sergilediğimiz göz alıcı sofraların aile sohbetlerine eşlik ettiği alandır. Sunduğu doğal görünümü ile sıcak ve samimi aile sohbetlerinize eşlik edecek olan Gold Metal Ceviz Yemek Odası Takımı, hem ailece yapacağınız sabah kahvaltılarına hem de keyifli akşam yemeklerine şıklık ve zarafet katıyor. Dayanıklılığı ve sağlamlığıyla bilinen ceviz ise bu modelde masif şıklığı ile öne çıkmakta.

Ahşabın klasikleşmiş ve hiçbir zaman modası geçmeyen dekoratif değerini yansıtan bu yemek odası takımı, metal detayların modernize edici dokunuşlarının da bir araya gelmesiyle her döneme ve her dekorasyona uygun bir tasarımı yansıtıyor.

Gold Metal Ceviz Yemek Odası Takımı modülünün içerisinde metal detayları ile göze çarpan ceviz yemek masası, 6 adet modern tasarıma sahip sandalye, metal ayaklı ceviz konsol ve oval çerçeveli bir ayna bulunuyor.

Lake boyası, ceviz kaplaması ve MDF masif malzemesi ile klasikten moderne her tasarıma rahatça uyum sağlayacak Gold Metal Yemek Odası Takımında yer alan mobilyaları dilerseniz tekil olarak da alabilir, evinizdeki yemek odasına ihtiyacı olan tamamlayıcı parçayı ekleyebilirsiniz.