Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Dekorasyon önerileri

Evde geçirilen vakit arttıkça, evimizde yapmak istediğimiz değişiklikler de büyük önem kazanıyor. Güzel havaların tadını çıkarmak için kendimizi her fırsatta evin dışına attığımız yaz mevsimini geride bırakmışken, dekorasyon için en uygun zamana geldik. Pek çoğumuzun evde en çok vakit geçirdiği sonbahar-kış sezonu, hep hayal ettiğimiz değişiklikleri yapmak için ciddi fırsatlar sunuyor. Bu fırsatı değerlenmek için doğru ev dekorasyonu fikirlerine sahip olmak da çok önemli. İster evinizi baştan aşağı yenilemeyi, ister küçük dokunuşlarla yaşam alanınıza farklı bir hava katmayı hedefleyin; ev dekorasyonunda yeni trendlere göz atmanızda da fayda var. Tamamlayıcı ürünlerle evinizin havasını değiştirirken, komple dekorasyon için yeni bir koltuk takımıyla başlayarak köklü değişikliklere yönelebilir, yaşam alanınızın konforunu ve şıklığını artırabilirsiniz. Sizin için önerdiğimiz ev dekorasyonu fikirleriyle evinizde arzuladığınız değişikliği ortaya çıkartmak çok kolay.

1)Zigon sehpalarla fonksiyonelliği artırın

Zigon sehpalar her evin ihtiyacı. Zigon sehpalar, aileleri buluşturan evimizin sosyal alanlarında en çok ihtiyaç duyulan eşyalar arasında yer alıyor ve küçük ama kullanışlı yapılarıyla hepimiz için vazgeçilmez konumda. İç içe geçebilir yapılarıyla kullanılmadıkları anlarda alandan tasarruf sağlayan zigon sehpalar, kalabalık buluşmalarda ise herkes adına kullanışlı bir ürün olarak fonksiyonelliğini artırıyor. Sonbahar öncesi yaşam alanınıza ufak dokunuşlarda bulunmak istiyorsanız, yeni bir zigon sehpaya ihtiyacınız olabilir.

Hilal Yuvarlak Zigon Sehpa

2) Rahat berjerlerle özel alanınızın keyfine varın

Hepimiz bazen kitap okumak, bazen dizüstü bilgisayarımızda özel işlerimizi halletmek için doğru oturma pozisyonunda kendimize ait bir alanda oturma ihtiyacı duyuyoruz. Peki bu ihtiyacı karşılarken evinizin dekorasyonunu tamamlayıcı dokunuşlarda bulunmanın da mümkün olduğu söylesek? Bunun için ihtiyacınız olan tek şey doğru bir berjer sahibi olmak. Bel ve kol desteği ile sizi özel ve rahat hissettirecek Çetmen Monza Berjer’i tercih ederek, kendinize özel zamanlarınızın tadını çıkartabilir; bunun yanı sıra ister salonunuza, ister çalışma odanıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Çetmen Monza Berjer

3) TV Ünitenizi Yenileyerek Evinize Ferah Görünüm Kazandırın

2020 sonbahar koleksiyonlarında, uzun süredir moda olan koyu ahşaplar yerini daha açık renkli TV ünitelerine bıraktı. Özellikle açık renk ahşap ile beyaz başta olmak üzere diğer açık renklerin buluştuğu ürünler, bu yıl çok moda. Elbette ki TV üniteleri de bu modadan etkilenmiş durumda. Salonlarımızda en çok yer kaplayan mobilyalar arasında yer alan TV ünitenizi yenileyerek, evinize yepyeni ve ferah görünüm kazandırmanız ise çok kolay. Üstelik her geçen gün geliştirilen TV üniteleri, çok daha fazla ürünü kullanışlı şekilde depolayarak size alandan da tasarruf sağlayacak.

Çetmen Aytaşı TV Ünitesi

4) Rahat Koltuklarla Konforunuza Katkı Sağlayın

Elbette ki koltuklar evimizde en çok kullandığımız mobilyalar arasında başı çekiyor. Yorgun argın işten döndükten sonra kendimizi koltuğa bıraktığımızda büyük bir rahatlama hissediyor, pek çoğumuz koltukta yapılan ufak şekerlemelerden de keyif duyuyoruz. Koltuk keyfini çok sevenlere güzel haberlerimiz var. Çünkü bu yıl vintage çizgilere sahip, geniş ve rahat koltuklar çok moda. Siz de büyük yastıkları ve yumuşak süngerleriyle sizi bulutların üzerinde hissettirecek retro-modern koltuklara yönelerek hem evinize yepyeni bir hava kazandırabilir hem de konforunuzu üst düzeye taşıyabilirsiniz. Tarzınızı tamamlayacak Çetmen Alden Salon Takımı tam size göre.

Çetmen Alden Salon Takımı

5) Sofra keyfinizi bir üst düzeye taşıyın

Gerek aileyle, gerekse arkadaşlarla yenen yemekler, sosyal paylaşımların en üst düzeye ulaştığı keyifli dakikalar olarak hepimiz için büyük önem arz ediyor. Kahkahalarla dolu sofraların keyfini daha uzun süre çıkartabilmek adına, rahat ve kullanışlı bir yemek odası takımına sahip olmak da hiç şüphesiz ki çok önemli. Sofra keyfinizi üst düzeye taşımak adına yemek odası takımınızı yenileyerek, hem evinizde hem de sosyal ilişkilerinizde ciddi değişimler ortaya çıkartabilir, sofraların keyfini daha uzun süre çıkarabilirsiniz. Açık renkli ahşap ve kumaşların baskın modasını evinize taşıyacak Çetmen Aytaşı Yemek Odası, sizin için doğru tercih olabilir.

Çetmen Aytaşı Yemek Odası

dekorasyon önerileri ev dekorasyonu