Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Mobilyalarınızı Yenilemeniz için 7 Neden!

Mobilyalar yaşam alanlarımızın olmazsa olmazları! Ancak her zaman yenileyemediğimiz bir gerçek. Aynı kıyafeti ertesi gün giyemeyen insanlar olarak aynı eşyaları yıllarca kullanmak zorunda kalmamız bir hayli sıkıcı durumlar ortaya çıkartabiliyor. Çoğu zaman ekonomik kaygılardan ötürü aynı eşyaları uzun süre kullanmaya gayret ediyor olsak da artık bütçeyi zora sokmadan eşya yenileme fırsatına da sahibiz. Üstelik yeni eşyalarla sadece kendi iç sıkıntımızdan kurtulmakla kalmaz, farklı olumlu etkiler de görürüz. Bunlar neler mi? Gelin mobilyalarınızı yenilemeniz için 7 nedene birlikte göz atalım:

1-Mobilyalarınızı yenilemelisiniz, çünkü monotonluktan kurtarır.

Aslında yaşantımızı daha keyifli hale getirmek bizim elimizde. Sadece birkaç küçük değişiklik bile sürekli aynı şeyi yapıyorum hissinden kurtulmamızı sağlar. Bugün uzmanların ortak noktada buluştuğu görüşlerden biri şöyledir: İşinizdeki monotonluktan kurtulmak için güzergâh değiştirin. Yani kendinize işe gitmek için farklı yollar seçin ve her gün aynı yolu kullanmayın. Bu iş için güzel bir örnek peki ya evdeki monotonluktan nasıl kurtulabiliriz? Kısa bir çıkarım yapmak mümkün. Sürekli aynı yerde, aynı eşyalar arasında bulunmanın vermiş olduğu monotonluktan kurtulmak için de eşyalarınızı yenileme yoluna gidebilirsiniz. Bunu sık sık yapamayacağınızın elbette farkındayız, ancak avantajlı mobilya kampanyaları kaçırılmamalı!

2-Mobilyalarınızı yenilemelisiniz, çünkü konfora ihtiyacınız var.

Gün içerisinde hem yaşamın hem de işin yoğunluğu fazlasıyla yorulmanıza neden olur. İşten eve döndüğünüzde elbette istediğiniz ilk şey arkanıza yaslanmak ve birkaç saat dinlenmektir. Eğer rahat bir koltuk takımı sahibi değilseniz bu durum çok da mümkün olmaz. Arkanıza yaslandığınız an koltuktan gelen yay sesleri, çıtırtılar rahatsız bir duruş ve oturma bozukluğuna da neden olur. Eğer kendinize değer veriyor ve konfor arıyorsanız mobilyalarınızı yenileme yoluna gidebilirsiniz.

3-Mobilyalarınızı yenilemelisiniz, çünkü değişiklik iyi gelir.

Hepimiz yaşantımız içerisinde küçük değişiklikler yapmak istiyor ve böylece farklı bakış açıları kazanmaya çalışıyoruz. Evimizin duvarlarının rengini değiştirmek de bu konudaki çabalarımızdan biri. Sürekli aynı eşyaların arasında, aynı duvarlara bakmak ortaya çıkartıcı yönümüzü kaybetmemize neden olur. Biraz olsun havanız değişsin istiyorsanız yapacağınız şey basit: En çok kullandığınız anların eşyalarını yenilemek. Eğer oturma odasında fazla zaman geçiriyorsanız, Percy Salon Takımı gibi yeni bir takıma sahip olmak değişiklik ortaya çıkartmanıza izin verecektir.

4-Mobilyalarınızı yenilemelisiniz, çünkü aileniz büyüyor.

Çocuklar büyümeye başladıkça artık yaşam alanlarınızın size dar geldiğini fark edersiniz. Ancak dar gelen alan değil, eşyalar olabilir. Kalabalık ve giderek büyüyen aileniz için salonda 2 çekyat kullanmak elbette artık yeterli olmayacaktır. Hem ailenizi rahat ettirmek hem de misafirlerinizi konforla ağırlamak için mobilyalarınızı değiştirme yoluna gidebilirsiniz. Eski büyük ve hantal vitrini değiştirerek geniş bir alanın oluşmasını sağlayabilir ya da büyük bir koltuk takımı edinebilirsiniz.

5-Mobilyalarınızı değiştirmelisiniz, çünkü modaya ayak uydurmalısınız.

Mobilyalarınızı ne zaman aldığınızı bile hatırlamıyorsanız modası çoktan geçmiş olmalı. Her ne kadar kıyafet modası gibi her yıl değişmese de mobilyaların da modası var. Her beş yılda bir değişen mobilya trendlerine ayak uydurmak için değişim şart! Eğer gündemi takip eden, modaya ayak uyduran, her yeniliği denemek ve deneyimlemek isteyen biriyseniz, mobilyalarınızı yenilemek için başka bir bahaneye ihtiyacınız olmayacak.

6-Mobilyalarınızı değiştirmelisiniz, çünkü yenilik de bir ihtiyaç.

Zaman zaman kendinizi yenilemek istediğiniz gibi mobilyalarınızı da yenilemek istersiniz. Çünkü bu bir ihtiyaçtır. Tıpkı saç renginizi artık değiştirmeniz gerektiğini düşündüğünüz gibi. Farklı ve yeni bir eşyaya sahip olmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve evinizde zaman geçirme isteğinizi artırır. Eğer evde geçirdiğiniz zamandan keyif almamaya başladığınızı düşünüyorsanız, yeni mobilya kreasyonlarına göz atmanız faydalı olacaktır.

7-Mobilyalarınızı değiştirmelisiniz, çünkü bu fırsat kaçmaz!

Bu fırsat her zaman ayağınıza gelmez! Çetmen Mobilya’nın yaz kampanyası ile mobilyalarınızı yenilemek her zamankinden daha ekonomik ve hızlı sonuç elde etmenizi sağlayacak. Sadece 7 günde teslimat garantisi veren Çetmen, sizi haftalarca mobilya bekleme derdinden kurtarıyor. Yeni mobilyalarına bir an önce sahip olmak ve kullanmaya başlamak isteyenler için harika bir avantaj! Çetmen Mobilya Yaz Kampanyası sayfası üzerinden detayları öğrenebilir, 29 Haziran – 30 Ağustos 2020 tarihleri arasında kampanyadan yararlanabilirsiniz.

dekorasyon önerileri ilham veren fikirler