Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Koltuk Şalları ile Salon Dekorasyonunuzu Renklendirin

Salon dekorasyonu yapmak için basit fakat etkili bir yöntem arıyorsanız eğer koltuk takımlarınızı hareketlendirecek, salondaki yaşamınızı konforlu hale getirecek bir önerimiz var: Koltuk şalları!

Koltuk takımlarını koltuk örtüleriyle kaplama dürtünün günümüzde hala devam ettiği düşünülürse bu akımı en modern haliyle nasıl değiştirebileceğinizi ve koltuk şallarını nasıl kullanabileceğinizi göstermek isteriz. Koltuk şalları ya da koltuk battaniyeleri örme triko olabileceği gibi pamuklu, dokuma kumaşlardan da tasarlanabiliyor. Püsküllü, boncuklu, işlemeli, ekoseli gibi birçok farklı modelde bulunan şallar, ev dekorasyonu çalışmaları için şahane alternatifler sunuyor.

Salonunuzu değiştirmek için köklü adımlar atmanıza gerek yok. Kış dekorasyonu fikriyle koltuk takımlarınızı hareketlendirebilir, belki birkaç eşyanızla daha oynayarak evinizi daha modern ve sıcak hale getirebilirsiniz. Koltuk şalları, koltukların tüm yüzeyini kapatacak şekilde kullanılmıyor. Bilakis koltuğun modeline hareket kazandıracak şekilde bir bölümüne yerleştirebilirsiniz. Düz renk koltuklar kullanıyorsanız eğer şahane renklerle tasarlanan ve etnik motiflerin, modern çizgilerin, şık baskıların yer aldığı şallar tercih ederek salon görüntünüzü değiştirebilirsiniz.

TV battaniyeleriyle basit ama şık dekorasyon

Salon tasarımı yaparken şık görüntüye odaklanıp konforu ihmal etmeyin. İç mimarlık desteği aldığınızda iç mimarlar, tüm ihtiyaçların bir arada karşılandığı bir tasarım oluşturmaya özen gösteriyor. Eğer kendi ev dekorasyonunuzu yapacaksanız tasarım odaklı ilerlemeyin, işlevselliği ve konforu elden bırakmayın. Koltuk takımlarınızı değiştirmek ya da salonunuza, oturma odanıza yenilik katmak istiyorsanız kış mevsiminden ilham alarak televizyon battaniyelerini kullanabilirsiniz. Birçok örneğini göreceğiniz bu fikir, şüphesiz salonunuzda geçireceğiniz vaktin daha sıcak ve keyifli olmasını sağlayacaktır. Ev tekstil ürünleri dekorasyonu olduğundan daha sıcak ve huzurlu hale getirirken kesinlikle işe yarar sonuçlar veriyor. Hazır alabileceğiniz ya da örgü sevenlerin bizzat öreceği koltuk battaniyelerini koltuğunuzun bir köşesine koyabilir, üzerine salaş bir şekilde serebilirsiniz. Evde sinema keyfi yaparken, sıcacık çayınız, kahvenizle birlikte huzurlu saatler geçirebilirsiniz. Dekorasyonunuzu bazen basit dokunuşlarla daha sıcak hale getirebilirsiniz. Renkli koltuklar için sade, minimal battaniyeler, düz renk tasarımlar için ise canlı, enerjik battaniyeler tercih edebilirsiniz.