Kategoriler
Mobilya dünyası

Art Deco Koltuk Takımlarıyla Maskülen Yaşam Alanları Tasarlayın

Evinizde hem rahatlık hem de şıklık istiyorsanız tüm bu seçenekleri bulabileceğiniz art deco dekorasyon, size sofistike mekanlar yaratmanız için sonsuz seçenek sunuyor. Keskin detayların ve lüks görünümün hakkını veren art deco koltuk modelleri, yaşam alanlarında aradığınız ihtişamı yaratıyor.

Art deco dekorasyon tarzının öne çıkan detayları arasında geometrik hatlar ve maskülen ürünler dikkat çekiyor. Oranların büyük önem taşıdığı art deco dekorasyonda planlı hareket etmek ve her bir detayı özenle düşünmek hayal ettiğiniz dekorasyona kavuşmanızı sağlıyor. Siz de geometrik detaylara aşık oluyor ve evinizde modern görünümün yanı sıra klasik ihtişamı da hissediyorsanız art deco koltuk takımlarına yönelebilir, yaşam alanınıza yenilik getirebilirsiniz.

Dekorasyonunuzu Tamamlayacak Art Deco Detaylar

Art deco koltuk takımı gösterişli ve ağır bir stil olarak tanımlansa da size büyük bir özgürlük alanı sağlar. İstediğiniz tarzı entegre edebileceğiniz art deco ürünler daha çok ahşap mobilyaların ağırlıkta olduğu mobilyalardır. Altın ve bronz detayların zarafet kattığı art deco koltuk takımlarında parlak yüzey kumaşları da dikkat çeker. Salonunuzun yıldız parçası olan koltukları klasik aksesuarlarla kombinleyebilir, art deco stilin tüm gösterişini kullanabilirsiniz.

Art deco koltuk takımları için yaşam alanınızda tercih edeceğiniz aydınlatma da oldukça önemlidir. Geometrik, gösterişli ve endüstriyel nesneleri bir araya getirebileceğiniz bu stilde aydınlatma mekanın atmosferini doğrudan etkiler. Gösterişli tablolar ve duvar kağıtları da art deco koltuklara eşlik edebilir. Fon perdeler, kadife kumaşlar ve vintage ürünler art decoyu klasik stile yaklaştıran detaylardır.

Klasik görünümün içerisinde modern izlere yer verebileceğiniz art deco stilde, bütünlük hakimiyeti önemlidir. Size güven veren ve tarzınızı yansıtan salon dekorasyonu için kullanabileceğiniz bu koltuk takımları farklı tarzlara evrilebileceği için senelerce kullanılabilir. Siz de yaşam alanınızda art deco koltuğu kullanmak ve tarzınızda gösterişli değişiklikler yapmak istiyorsanız, kaliteli malzemelerden üretilen koltuk modellerine bakabilirsiniz.