Kategoriler
Mobilya dünyası

Masko Mobilya Kenti

Dünya’nın en büyük mobilya sitesi olan, Masko mobilya kenti, yılın 365 günü açık olması ve müşterilerine toplamda 778 adet mağazası ile hizmet vermenin gururunu yaşıyor. 1987 yılından günümüze kadarki süreçte binlerce kişiye hayallerindeki dekorasyonu ve mobilya çeşitlerini sunan Masko mobilyacılar sitesi, İstanbul, İkitelli de yer alıyor.

Masko mobilyacılar sitesinin içerisinde, yüzlerce farklı model ve mobilya çeşidini bir arada bulmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Mobilya alışverişlerinizi gerçekleştirirken, gezmek istediğiniz ve farklı modelleri de incelemenin keyfini yaşayın. Yüzlerce mobilya ve dekorasyon mağazaları içerisinden dekorasyonunuza ve bütçenize uygun mobilya modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yüzlerce Çeşit Bir Arada

Masko mobilya kenti, geniş yüz ölçümü sayesinde birçok mobilya mağazasına ev sahipliği yapıyor. Klasik mobilya, modern mobilya, otel dekorasyonu, ofis mobilyaları ve bahçe mobilyaları da dahil olmak üzere yaşam alanlarında tercih edilen her dekorasyon tarzı ve kullanım alışkanlığına uygun mobilyalar bir arada bulunuyor. Böylece hayallerinizdeki dekorasyonu inşa edebilmek için, yüzlerce mağazayı farklı farklı ilçelerde gezmeden hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlayacaksınız.

Masko mobilyacılar sitesi içerisinde, klasik mobilya modelleri, luxury mobilyalarlüks dekorasyon ve aksesuarları, otel dekorasyonu ve mobilyaları, perde ve halı gibi ev tekstil ürünlerini de keşfedebilirsiniz. Farklı mobilya model ve çeşitlerini keşfederek eşsiz ev dekorasyonunuzu oluşturacaksınız. Üstelik yüzlerce mobilya firması arasından bütçenize ve zevkinize uygun mobilya modellerini rahatlıkla keşfedebilirsiniz.

Koltuk takımları, yatak odaları, yemek odaları, köşe takımları gibi evin temel mobilyalarından oluşan takımlar başta olmak üzere, tv üniteleri, aksesuarlar, bebek ve genç odaları, avizeler gibi diğer odalardaki mobilyalar ve dekorasyonda yardımcı mobilya modellerinin de yüzlerce çeşidini bir arada bulabilirsiniz. Böylece sıfırdan bir ev döşerken ihtiyacınız olan tüm etmenlere tek bir adresten, yüzlerce farklı mobilya markasından fiyat, model ve kalite kıyası yapmanın ayrıcalığı ile ulaşmanın konforunu keşfetmeye davet ediyoruz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Mobilyalar

Yüzlerce mobilya firmasının bulunduğu Masko mobilya kentinde her kullanıcıya ve bütçesine uygun mobilya bulunmaktadır. Uygun fiyatlı mobilya modelleri arayan kullanıcılara hitap eden modeller de bulunmaktadır. Böylece yeni evlenecek, evini yenileyecek ancak mobilyaya ayırdığı bütçe kısıtlı olan kullanıcılar istediklerini rahatlıkla bulabilir. Üstelik hem tasarımı hem konforu hem de dayanıklılığı ile istenileni veren mobilyalara, gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Mobilyaya ayırdığı bütçe fazla olan kullanıcılara da hitap eden Masko mobilya kentinde, birçok farklı tasarıma sahip, oluşturmak istediğiniz dekorasyon ve konsepte uygun mobilya modellerini de bulabilirsiniz. Özellikle klasik mobilya modellerini keşfetmek isteyen kullanıcılara da hitap etmektedir. Üstelik mobilyalarının kalitesi, tasarımı, işçiliği ve satış sonrası ömür boyu desteği ile de müşterilerini ve yaşam alanlarını önemseyen, Mobilyacılar kentinde doğan bir güneş olarak nitelendirilen Asortie Mobilya’yı keşfedebilirsiniz.

Mobilyacılar Kentinde Doğan Bir Güneş: Asortie Mobilya

Masko mobilya kentinde doğan bir güneş olan Asortie mobilya, birbirinden şık ve ihtişamlı mobilya modelleri ile kullanıcısının gönlünü feth ediyor. Kaliteli, heybetli ve göz alıcı tasarımlara sahip klasik mobilyalar üreten ve bunu kullanıcılarının yaşam alanları ile buluşturan Asortie mobilya, bir yaşam tarzı sunuyor. Klasik mobilyaların manevi değerinin farkında olan, sağlam ve uzun ömürlü kullanımıyla da geçmişten geleceğe bir miras niteliği taşıyan bu mobilya modelleri büyük bir özen ile tamamen el işçiliği ile üretiliyor. Tamamen doğal ağaç, el oyması motifleri, gerçek altın varaklı cilası, özel dokuma kumaşları ile vücud bulan ve tercih edildikleri alanlarda tüm gözleri üzerine çeken muhteşem mobilyalar üreten Asortie Mobilya yaşam alanlarınızda fark yaratıyor. Salon mobilyaları, yemek odası takımları, yatak odası modelleri, ofis mobilyaları, otel mobilyaları, bebek ve genç odaları, kapı ve avize başta olmak üzere tüm yaşam alanlarınızda tercih edebileceğiniz mobilya kategorilerinden beğendiğiniz modelleri keşfedebilirsiniz. Üstelik mutfak dekorasyonu, banyo dekorasyonu, otel ve ofis dekorasyonları konusunda da sonsuz destek alabilirsiniz.  Ev dekorasyonu, otel dekorasyonu ve ofis dekorasyonu konusunda da sayısızca referansı olan Asortie Mobilya, tüm yaşam alanlarında ihtişamlı ve göz alıcı lüks dekorasyona imzasını atıyor.

Asortie Mobilya, Mükemmele odaklan gerisi kendiliğinden gelir felsefesi ve mottosu ile, müşterilerinin yaşam alanlarına adeta bir sihirli değnek ile dokunuyor. Böylece göz alıcı ve eşsiz yaşam alanları ile kullanıcılarını memnun eden Asortie Mobilya, kendisine sağdık ve memnun müşterileri ile büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyor.

1965 yılından günümüze kadar ki geçen süreçte ilk günkü heyecanını sürdüren Asortie Mobilya, Yurtdışında da onlarca ülkede faaliyet gösteriyor. Başta, Dubai, Odesa ve Sırbistan’da şubeleri olan Asortie Mobilya, klasik mobilya denilince Dünya genelinde parmakla gösterilen klasik mobilya firmaları arasında yerini alıyor.

Özel ölçü ve tasarım mobilyalara sahip olmak isteyen kullanıcılara da hitap eden Asortie mobilya, kullanıcılarını özel hissettiriyor. Kullanıcıların beğendikleri mobilya modellerini, onların yaşam alanlarına ve tercih edilecek mekâna uygun ölçü ve konseptte yeniden ve yalnızca kullanıcıya özel olarak imal ediliyor. Böylece eşsiz uyum yakalanıyor. Özel ölçülere göre üretilen mobilyalar tercih edildiği odada o odanın bir parçası niteliğinde kullanılıyor.

Masko Mobilya’ya Dünyadan Ziyaret Akını

Dünya’nın en büyük mobilya kenti olan Masko mobilya sitesine, Dünya genelinden bir çok müşteri ziyarette bulunmaktadır. Yurtdışına mobilya ihraç eden mobilya firmalarının bulunduğu Masko mobilya kenti, yabancı müşterilerin ilgisini çekiyor. Dünya mobilya tasarımları ve trendlerine yön veren birçok mobilya firmasının yer aldığı site içerisinde, keşfedilmeyi bekleyen birçok farklı model bulunuyor. Bu potansiyelin farkında olan müşteriler de dünya genelinden Masko Mobilya’yı ziyarete geliyor. Üstelik cazip fiyat, kolay gönderim fırsatları ve mobilya tasarımı ve üretiminde Dünya da marka olan ülkemiz, tercih sebebi oluyor.

Sizde Masko mobilya kentini ziyaret ederek birbirinden şık, kaliteli ve dayanıklı mobilya ve dekorasyon ürünlerine hızlı ve kolay bir süreç içerisinde sahip olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.