Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Mobilyalarınızı internetten indirimli alın!

Her yıl We are social ve Hootsuite tarafından yayınlanan Digital Turkey raporuna göre Türkiye’de son üç yıl içerisinde e-ticaret sitelerinde mobilya satışları yüzde 20 oranında artış göstererek, toplamda 1 milyar 56 milyon dolarlık hacime ulaştı.

Mobilya sektöründe gözlemlenen son yıllardaki ekonomik daralamaya rağmen online mobilya satışları, sanılanın aksine artış gösterme eğiliminde. Yayımlanan son raporlara göre e-ticaret sitelerinden mobilya alışverişi gerçekleştiren tüketicilerin hacmi önceki yıllara oranla artış gösterdi. Piyasanın nabzını tutan sektördeki ünlü klasik mobilya üreticilerinden olan Asortie mobilya Yönetim kurulu başkanı Murat Erat ve online mobilya sektöründe yeni olmasına rağmen hızla ivme kazanan Trend Mobilya yönetim kurulu başkanı Erhan Şahin ile sektörün nabzını tuttuk.

“MOBİLYA SEKTÖRÜNDEKİ SATIŞLAR E-TİCARETE KAYIYOR”

Trend mobilya yönetim kurulu başkanı Erhan Şahin, Modern Mobilya sektöründeki satışların son yıllarda teknolojinin gelişmesi ve insanların bilinçlenmesi ile birlikte e-Ticaret’e kaydığını belirtirken, “Dünya genelinde ve Türkiye’de artan e-ticaret trendi mobilya sektöründe pastada büyük oranda bir pay kazandırdı. Dedi ve “E-Ticaret’in gelişimi ve tüketicilere sağladığı yararlar ve avantajlar ile birlikte fiziksel satışlarda yaşanan sorunları da ortadan kaldırdı. Yurtiçi ve yurtdışındaki satın alma talebinin artması ve e-ticaretin getirdiği kolaylık ile online mobilya satış oranları doğal olarak artış gösterdi.” diye sözlerine devam etti.

DÜNYA KLASİK MOBİLYA TRENDLERİNDE TÜRK İMZASI

Türkiye geneli ve 55 ülkede faaliyet gösteren Asortie Mobilya’nın, yönetim kurulu başkanı Murat Erat, Klasik mobilyaları dijitale taşıyarak fiziki sınırların olmadığı bu dünyada tüketicilere tüm ürünleri görüp karşılaştırma imkânı sağlayarak, karar verme süreçlerini daha konforlu hale getiriyoruz.” Dedi.

Konuşmasına şöyle devam eden Erat; “Türk mobilyası dijital iletişim teknolojileri ve Asortie markası ile birlikte Dünya genelinde haklı bir üne kavuştu. Asortie Mobilya, 55 farklı ülke başta olmak üzere tüm Dünya’ya mobilya ihraç ederek, e-ihracatta yeni bir çığır açtı.”

Dünya genelindeki klasik mobilya üreticileri arasında ticaret hacmi hızla artan Asortie mobilya, klasik mobilya satışına ek olarak lüks yaşam alanları oluşturarak ta klasik ve Lüks Mobilya severleri memnun ediyor. Satış sonrası ömür boyu garanti desteği ile müşterilerinin güvenini kazanan Asortie mobilya müşterilerinin mutluluğunu düşünerek sektördeki liderliğini sürdürüyor.