Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Renkli Dünyaların Zevkli Seçimleri:Kırlentler

Evimizi dekore ederken önem açısından belki de en son sırada gelen kırlent seçimi aslında evimize en özel dokunuşlarımızı yaptığımız imzamızdır. Tarzımızı yansıttığımız ve evin havasını kendimizce yakaladığımız dekoratif yastık seçimi, sanılanın aksine tam bir başrol oyuncusu. Bu oyuncu seçimlerini yaparken de çok iyi araştırmalı ve evin ahengini yakalayacak titiz seçimler yapmalıyız.Koltuk veya köşe takımlarında bolca kullanılan kırlentleri tercih ederken bazı özelliklere dikkat etmek gerekir. Öncelikler şekline, boyutuna, kumaşının özelliğine ve tabii ki olmazsa olmaz renk uyumuna…

Dekoratif Yastıklarla Evinizi Tamamlayın

Uzun yıllar hayalini kurduğunuz evinize kavuştuktan sonra ilk sırayı evinizin ruhunu yansıtan dekorasyon alır. Özenle dekore ettiğiniz evinizin stili ister klasik, country, rustik olsun isterse modern veya bohem olsun en önemli detay tercih ettiğiniz kırlentlerdir.

Yaşamdan keyif almamızla doğrudan bağlantılı olan evimizin dekorasyonunda özenle tercih ettiğimiz dekoratif yastıklar, evimizin tamamlayıcısıdır. Koltuk ve köşe takımıyla uyumuyla sade ama şık görüntü sağlamak için doğru kırlent seçimi yapmamız gerekir.

Modern Ortamların Önsözü Yazılı Kırlentler

Evinizin baş köşesini kapan kırlentlerde, yoğun desen ve renk kullanımı bazen davetkâr bazen de karmakarışık odalar ortaya çıkartabilir. Dengesi son derece hassas olan bu tercihleri yaparken öncelik, odanın tonajına uygun renk seçimleridir. Sıcak tonlar, pastel renkler, kontrast tercihler ve daha birçok renk, koltuk takımlarınızla uyumlu yeni bir kompozisyonu oluşturur.
Son yıllarda renk seçimlerinin yerini alan, kırlent seçimlerini ayrıştıran en önemli özellik ise sayısız font ve kelimelerle yazılmış yazılı kırlentlerdir. Yazılı kırlentler odaya farklı bir boyut kazandırırken aynı zamanda evinizin havasını da değiştirir. Yoğun geçen bir günün ardından eve girdiğinizde gözüne ilk çarpan kırlent üzerindeki mesajlarla, bazen motive bazen de enerjik hissedersiniz.
Gün sonunda ayaklarınızı uzatıp bedeninizi dinlendirirken kırlent seçimlerinizle evinize kattığınız minik dokunuşlar sizi iyi hissettirecektir. Şimdi tüm bu bilgiler ışığında koltuklarınızla flörtleşecek kırlentlerinizi seçme zamanı…

dekorasyon önerileri ilham veren fikirler kırlentler