Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Yeni Koleksiyon Gardrop Modelleri ve Fiyatları

Şüphesiz yatak odalarının en önemli parçası gardroplar. Onlar kadar bir diğer önemli konu ise odanıza uygun olan gardrop modelleri ve fiyatları. Peki kişisel eşyalarımızı daha düzenli, temiz ve bir arada tutmaya yarayan bu yatak odası kahramanlarını seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Cevabı merak ediyorsanız yeni koleksiyon gardırop modelleriyle ilgili fikirlerimizi derlediğimiz yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz.

Gardrop alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Gardırop seçerken en önemli unsurlar çekmeceler ve askı bölümleridir. Katlanabilecek kıyafetler ve aksesuarlar çekmecelerde yerini aldıktan sonra elbiseleriniz ve paltolarınız için uzun askılı bölümlerin bulunması hem kıyafetlerinizi daha düzenli tutacak hem de kırışmalarını ve zarar görmelerini engelleyecektir. Eğer çok fazla giysim var, çekmeceler askılıklar keşke sonsuz olsa diyorsanız yeni Çetmen’in yeni koleksiyonunda yer alan Segan Yatak Odası modelinin gardrobuna göz atmanızı öneririz. Modelin sonsuz gardrop özelliğinden yararlanarak istediğiniz modülleri çıkarıp ekleyerek kendinize ve kıyafetlerinize uygun gardrop ortaya çıkartabilirsiniz. Köşeli dolap olarak da alternatif sunuyor olması, oda şeklinize göre bir gardırop seçiminde bulunmanıza izin verecektir.

Gardırobunuzu seçerken diğer önemli unsur ise odanıza ve tarzınıza uygun olması. Eğer geniş ferah bir odaya sahipseniz ve doğal bir dekorasyon yapmak istiyorsanız toprak tonları mükemmel bir seçim. Toprak tonları odayı karanlık gösterecek diye korkmayın. Yeterince ışık alan geniş bir odada ana rengin önüne geçmeyecek kadar pudra, krem, yeşil gibi renklerle süslediğiniz toprak tonlarındaki yatak odanız görenleri kendine hayran bırakacaktır. Peki ya odanız bu kadar geniş değilse ve yeteri kadar ışık almıyorsa ne yapmalı? Dar bir oda için gardırop seçmek geniş bir odaya dolap seçmekten tabi ki daha zor. Dar bir yatak odasına sahipseniz işinizi kolaylaştıracak önerileri sizin için derledik:

Beyaz Ada Yatak Odası

Dar yatak odalarında nasıl gardrop modelleri kullanılmalı?

Hızlı kentleşmeyle birlikte maalesef çoğumuz hap gibi evlere sığmaya çalışıyoruz. Yeni, küçük ve şirin evinize taşınıyorsunuz ve evinizi yerleştirmeye başladınız. Ama bir eksik var sanki. Gardırobunuz sığmadı değil mi? O zaman yeni gardırop modelleri ve fiyatları için sizi biraz araştırma yapmaya yönlendirelim. Peki onlarca gardırobun arasından nasıl bir gardırop seçebilirsiniz, bakalım:

Yatak odanız darsa, mobilyalarınız büyük boyutlu veya açılır kapaklıysa, bir de dip dibe konumlandırmak zorunda kaldıysanız yeteri kadar rahat nefes alacak alanınız yok demektir. Çoğu zaman gardrop yatağın karşısında yer alır. Ya önünden yengeç yürüyüşü yaparak geçersiniz ya da yatağın üzerinden atlayarak karşı tarafına ulaşabilirsiniz. En rahat olmamız gereken yerde yuvamızda neden kısıtlayalım ki hareketlerimizi? Bu nedenle dar yatak odaları için sürgülü kapılı ve gizli bölmeleri olan minimal gardroplar daha kullanışlı olacaktır. Dışarıdan küçük gibi görünse de özel tasarımlarıyla hem kapak açma mesafesi gerektirmeyecek hem de gizli bölmeleri sayesinde tüm eşyalarınızı depolamanıza imkân sunacaktır. Böylece tüm kıyafetlerinizin yer bulmasının yanı sıra size da rahat nefes alacak bir yaşam alanı kalacaktır. Ayrıca seçtiğiniz gardrop ayna kapaklı olursa odanızı olduğundan daha geniş ve ferah gösterecektir. Bu tarz bir dolap arıyorsanız Çetmen Tres Yatak Odası modeline bakmanızı öneririz.

Tres Yatak Odası

Ayrıca dar yatak odanız için mobilyalarınızı açık tonlarda seçmenizi tavsiye edebiliriz. Mobilyalarınızla aynı renkte olan duvarlarınız odanızda daha geniş, ferah, sınırsız bir etki ortaya çıkartır. Fazla ışık almayan dar odanızda beyaz, krem ve tonlarının yansıtma özelliğinden yararlanarak odanızın daha aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu özelliklerin hepsini bir arada bulunduran, dolap içi gizli çekmeceleri, sürgülü kapak seçeneği, aynaları ve rengiyle odanızı daha geniş ve aydınlık gösterecek Aytaşı Yatak Odası Takımı da iyi bir seçim olacaktır.

Sorununuz sadece en büyük parça olan gardrobunuzun yeni küçük odanıza sığmaması değil mi? Yeni evinize taşındınız, önceki evinize sığan ve çok güzel görünen yatak odası takımınız şimdiki odanıza sığmıyor ve değiştirme zamanı da gelmiş. O zaman sadece minimal, fonksiyonel bir gardırop yeterli olmayacak. Yeni odanıza göre güzelliğinden ödün vermeden olabildiğince küçük ama kullanışlı tasarlanan minimal bir yatak odası takımına ihtiyaç duyacaksınız.

Küçük yatak odası dekorasyonu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız diğer blog içeriklerimize göz atmanızı öneririz.

dekorasyon önerileri dekorasyon trendleri gardrop modelleri