Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Dekorasyonunuza L Koltuk Takımını Dahil Etmeniz için 5 Neden!

Oturma odası dekorasyonu için kafa yormak şart! Odanın büyüklüğüne, ev sahiplerinin bütçesine ve yaşam tarzına göre birbirinden farklı alternatifler geliştirilebilir. Eğer siz de oturma odasında yenilik arıyorsanız, L koltuk takımı modellerini düşünebilirsiniz. İşte bu modelleri oturma odası dekorasyonuna dahil etmeniz için 5 nedeni bir araya getirdik. Gelin birlikte bakalım:

Neden L Koltuk Kullanmalısınız?

Küçük Salonda Büyük Keyif

Kimi evlerde salon için kafamızda tasarladıklarımızı, kâğıt üstünde oluşturduklarımızı yer darlığından hayata geçiremiyoruz. Ancak metrekare azlığı sizi yıldırmasın! Küçük salonları da sık ve rahat hale getirecek çözümler elbette mevcut. Bunlardan bir tanesi de L koltuk takımı… Yer sorununuz varsa bu koltuk tipi yardımınıza koşacaktır. Tekli ve ikili koltukları aynı aynı konumlandırmak yerine L koltuk takımı sayesinde her ikisine tek bir mobilyada sahip olabilirsiniz. Önerimiz, dar mekanlara ferah bir hava vermesi adına, seçeceğiniz L koltuk takımı için açık ve canlı bir döşemelik rengi tercih etmeniz yönünde…

Genç ve Modern Bir Ruh

Salon deyince aklınıza ne geliyor? Bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk, iki adet berjer… Eğer salonunuzda bu klişelerden uzak durmak ve bir yenilik ortaya çıkartmak istiyorsanız, tercihiniz L koltuk takımı olmalı! L koltuk takımları, son derece genç ve modern bir duruşa sahiptir. Parçalı takımlardaki mesafeyi ortadan kaldırarak son derece samimi bir ortam ortaya çıkartır. Koltukta size hareket özgürlüğü sağlar. İster ayağınızı uzatın ister yastıklar arasına gömülüp çayınızı yudumlayın… Hatta iyi bir haber, bunları bu koltukta aynı anda bile yapabilirsiniz! Çetmen Sandler Köşe Takımı bu genç ruhun en güzel örneklerinden birini sunuyor. Dekorasyonuna dahil edildiği odanın ananda havasını değiştiriyor. L koltuk takımı ile yakaladığınız genç ve modern havayı, farklı renklerde veya geometrik desenli yastıklarla ve koltuğun üzerine eğilen bir okuma lambası ile tamamlayabilirsiniz!

Sandler Köşe Takımı

Misafiri Eksik Olmayan Evlerde İdeal

Kimi evlerin kaprisi her daim açıktır. Gelen giden çoktur, dostlar teklifsizce kendini buyur eder, şehir dışından misafirler eksik olmaz! Eğer sizinki de bu tarz evlerden biriyse, konuklarınıza rahat bir ortam sunmak da öncelikleriniz arasında olmalı… L koltuk takımı bu tarz bir dinamiği olan evler için idealdir. Dostlarınızla bu samimi takımda sohbet edebilir, film geceleri ya da maç akşamları düzenleyebilirsiniz. Eğer geceyi geçirmek isteyen olursa, L koltuk takımı kolayca bir yatağa dönüştürülebilir. Bu sayede misafirlerinizi de rahat ettirebilme şansına sahip olabilirsiniz. “Kullanışlı Bir Dekorasyon için Yataklı Köşe Koltuk Kullanımı” başlıklı yazımız da bu konuda faydalı olacaktır.

Büyük Ailelerin Tercihi

Geniş bir salon ve bolca aile üyesi olan bir evde, L koltuk takımı en ideal seçenek olacaktır. Eğer ailecek televizyon başında keyifli akşamlar geçirmeyi seviyorsanız, sohbet edip bir şeyler atıştırmak ya da uzun bir günün ardında salonda buluşup günün olaylarını tartışma alışkanlığınız varsa; bu tarz bir takım tam size göre! Klasikleşmiş salon takımlarının kısıtlayıcı oturma düzeni, kimi zaman bazı aile üyelerini yemek sandalyelerinin tepesine çıkarıyor, hatta daha kötüsü yerde bir minderin üzerinde oturmak zorunda bırakıyor. Seçeceğiniz L koltuk takımı sayesinde bu sorunun önüne geçebilir, hep beraber salonun keyfini çıkarabilirsiniz. Çetmen Flavian Köşe Takımı, klasikten şaşmadan geniş ailenin ihtiyaçlarına bir çözüm arayanların tercihi! Salonunuzu daha da rahat bir hale getirmek için L koltuk takımı üzerine bol miktarda yastık ekleyebilirsiniz. Ayrıca soğuk kış günleri için bir iki battaniyeyi de koltuk üstünde hazır bulundurabilirsiniz.

Flavian Köşe Takımı

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

Oturma odalarına sık bir dokunuş için L koltuk takımı yeter… Aradığınız herkesinkinden farklı, ancak aynı zamanda kullanışlı bir ortam ortaya çıkartmaksa; cevap kesinlikle köşe takımı. Köşe takımı ile şıklık yakalamak isteyenler için tavsiyelerimiz var sırada… Bu takımları kullanarak salonun ortasında büyük bir kısım boş kalacağı için, bu alanı nasıl değerlendirdiğiniz çok önemli! Sonuçta güzel koltuğunuzda oturan herkesin yönü, ortadaki bu boş alana doğru dönük olacak. İşe halıdan başlayabilirsiniz. Koltuk takımına uygun veya tezat renklerde bir hali tamamlayıcı olacaktır. Daha sonra sık bir orta sehpa ekleyebilirsiniz. Sehpayı L koltuk takımı üzerinde her noktadan rahatça ulaşılabilecek şekilde ve konumlandırmanız önemli. Bunun yanı sıra koltuk takımının başına ve sonuna küçük sehpalar ekleyerek kullanım alanını arttırabilirsiniz. Ayrıca Çetmen Girona Köşe Takımı’nda olduğu gibi, L koltuk takımının dirsek noktasına da masa ekleyebilirsiniz.

dekorasyon önerileri dekorasyon trendleri L koltuk takımı