Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Son Dönemin En Popüler TV Ünitesi Modelleri ve Fiyatları

TV üniteleri, salonların vazgeçilmez mobilyaları arasında. Çoğu zaman bütün odanın dikkati, TV ünitesinin olduğu alanda toplanıyor. Ailece kefini çıkardığımız filmler, yalnızken bize eşlik eden diziler, önünde çılgınca dans edilen müzik kanalları, çocukların sevgilisi çizgi filmler… Hepsinde yüzümüz TV ünitesi dönük, salonumuz ona göre dekore edilmiş durumda! Bu açıdan TV ünitesi modelleri ve fiyatları da giderek büyük bir önem kazanmaya başlıyor. İhtiyaçlarını karşılayacak doğru TV ünitesini bulmak, salonda konumlandırılışını doğru yapmak gerçekten çok önemli. Sizler için son döneme damgasını vuran TV ünitesi modelleri ve fiyatlarını bir araya getirdik! Listemizde mutlaka evinize uygun bir şeyler bulacaksınız…

Modern Bir Tasarım, Fonksiyonel Bir Mobilya

İlk önerimiz, salonuna biraz modernlik katmak isteyenler için gelsin! Modern tasarımın önde gelen unsurlarından bir tanesi de geometrik desenlerdir. Klasik modellerdeki yuvarlak hatlar, düz çizgiler ya da çiçek desenlerinin aksine; modern tarzda zig-zaglar, diyagonel yapılar ve farklı tasarımlar ön plana çıkar. Modern tasarımın ana unsurlarından bir tanesi de renk kullanımıdır…. TV ünitesi modelleri ve fiyatlar değerlendirilirken, hem modern hem de uzun süreli kullanımla sizi kar ettirecek bir tasarım arıyorsanız; açık ve köyü renklerin bir arada kullanıldığı modelleri tercih edebilirsiniz. Çetmen Mobilya’nın Tres TV Ünitesi, farklı raf kullanımı, açık ve koyuyu buluşturan pastel renkleri ve modern çizgisi ile aradığınız model olabilir.

Tres TV Ünitesi

Klasikten Şaşmayanlara İdeal Çözümler

Televizyon, çoğu evin oturma odasındaki en teknolojik alet… Etrafındaki ek malzemelerle her geçen gün giderek büyüyor ve daha da teknolojik bir hale geliyor. Uydu alıcısı, DVD oynatıcısı, internet sağlayıcısı, ses sistemi ve her birinin kumandaları derken bir anda salonunuzun bir köşesi bir teknoloji mağazası vitrinine dönüşebilir. Bu durum da salonunda klasik bir hava ortaya çıkartmak isteyenler için zorlayıcı olabilir. Çetmen Mobilya’nın TV ünitesi modelleri ve fiyatları arasında, klasik salonların ihtiyaçlarına kozu sağlayacak modeller de yer alıyor. Çetmen Beyaz Ada TV Ünitesi bu durumun en güzel örneklerinden bir tanesi… Bir yandan LED aydınlatması ve tüm cihazlarınıza gösterdiği uyumlulukla modern, bir yandan klasik çizgilerle salonunuzun ağırlığına uyumlu…

TV Ünitesi ve Saklama Alanı Bir Arada

Sıradaki önerimiz özellikle küçük salonlara sığmaya çalışan büyük ailelere gelsin! Kimilerimiz için DVD ya da VCD’lerin ömrü henüz dolmadı… Hala en sevilen filmlerin birer kopyası evde tutuluyor. Kimilerimiz de müziğe olan merakından ötürü bol bol kayıt toplama eğiliminde… Kasetler, plaklar ya da CD’ler hala gündemde! Bu durumda seçeceğiniz TV ünitesi modelleri ve fiyatları, yerden kazanma sorununa çözüm oluşturacak şekilde olmalıdır.

Aytaşı TV Ünitesi

“Ben Sadelikten Yanayım!” Diyenlere!

Pek çok kişi için evin salonu, soluk alınan bir mekân… Yoğun iş gününden sonra sığınılan bir liman, kendinizi rahat ve huzurlu hissetmek istediğiniz bir yer. Rahat koltuklar, mekâna sıcaklık katan bir hali, samimi havayı tamamlayacak mumlar ve yastıklar tamam… Peki, TV ünitesi bu konforlu yuvanın içine nasıl dahil edilecek? Sade sevenler, sizi unutmadık. TV ünitesi modelleri ve fiyatlar akla geldiğinde, hem sade bur tasarıma sahip hem de uygun fiyatlı bir mobilya isteyenler için bir önerimiz var: Çetmen Loan TV Ünitesi! Sıcacık ahşap dokusu ve sade tasarımı ile rahatlığı ve huzuru ön planda tutan salon tasarımları için vazgeçilmezdir. Raf üniteleri oldukça kullanışlıdır. Televizyonu ideal yükseklikte konumlandırır.

Yerden Kazandıran Akıllı Bir Tasarım

Pek çok evin salonunda iç tasarım, dikdörtgen ya da kare bir biçimde düşünülmüştür. Bu durumda TV ünitesi de bu şeklin kenarlarından birine denk gelecek şekilde yerleştirilir. Ancak her zaman her salon bu mükemmel simetrik anlayışı yansıtmayabilir. Kimi zaman da siz biraz farklılık arazisi içine olabilir, salonunuzu alışılagelmişin dışında döşemek isteyebilirsiniz. Peki, TV ünitesini kenara değil de köşeye koymaya ne dersiniz? Bu basit fikir sayesinde salonun tüm ruhu değişecektir. Tabii ki size bu opsiyonu tanıyan bir TV ünitesine ihtiyacınız var. Çetmen Mobilya’nın TV ünitesi modelleri ve fiyatları farklı stilere hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Natura TV Ünitesi de size farklı bir salon ortaya çıkartma imkânı sunar.

dekorasyon önerileri tv ünitesi modelleri