Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Mobilyalarınızın Buna İhtiyacı Var: Değişim Kampanyası

Dürüst olmak gerekirse mobilyalarımızı ne kadar değiştirmek istersek isteyelim bunu ertelemeye eğilimliyiz. Bu biraz da değişime karşı olan dirençli yapımızdan ve ekonomik kaygılardan kaynaklanıyor olabilir. Ancak eskiyi getir yeniyi al felsefesiyle hayata geçirilen mobilya değişim kampanyaları, bu işi başka zamana bırakmamayı gerektiriyor. Hem belirli bir tarihe kadar geçerli olan kampanya fırsatlarını kaçırmamak hem de zahmetsiz bir şekilde eski mobilyaları vererek yeni mobilyalara sahip olmak için harika bir seçenek!

Çetmen Değişim Kampanyası

Baharın kendisini hissettirdiği şu günlerde evinizi yaza hazırlamak ya da yazlığınıza yeni bir hava kazandırmak için, mobilyalarınızı yenileyerek değişimi başlatmaya ne dersiniz?

Şimdi Mobilya Yenileme Zamanı!

Evinizi kış uykusundan uyandırmanızın vakti geldi! Hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte doğa uyandı ve sıra evlere geldi. Yıllardır kullandığınız, kol kenarları aşınan, makasları eskimiş ve artık oturum alanı deforme olan koltuklarınızı değiştirmek iyi bir fikir değil mi? Bunları sevdiğinizi biliyoruz, ama artık yeterince rahat olmadıklarını da… Yeni nesil salon takımı modellerine göz atmalısınız. Vidaları gevşemiş sandalyeleri ve artık modası geçmeye başlayan stili ile yemek odası takımınızı da veda etmeniz gerekiyor. Misafirlerini daha şık ve konforlu bir ortamda ağırlamayı kim istemez ki?

Kairos Salon Takımı

Üstelik sadece salon mobilyalarınızı değil; yatak odası, baza ve başlık gibi eşyalarınızı değiştirme zamanınız gelmiş olabilir. Bahara merhaba dediğimiz şu günlerde evinizin enerjisini düşüren ve rahat etmenizi engelleyen her eşyaya veda etmeniz mükemmel olmaz mı? Her gece uykunuzu kaçıran yatağınıza veda etmek hayatınızda birçok şeyi değiştirecek. Üstelik ekonominizi altüst etmeden. Eski mobilyanı getir, yenisini götür kampanyası ile bu değişimi sandığınızdan çok daha uygun rakamlar ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik hem eski hem de yeni mobilyalarınız için nakliye ve kurulum ücreti ödemek zorunda da kalmazsınız.

Ne Tür Mobilya Kampanyaları Avantajlı Olur?

Mobilya kampanyaları içerisinde şüphesiz ki en avantajlısı eski mobilyalarınızı vererek indirimli alışveriş yapma olanağına sahip olmanızı sağlayan kampanyalar. Çünkü bu kampanyalar sayesinde büyük bir zahmetten de kurtulabiliyorsunuz. Yıllardır kullandığınız mobilyalarınızı sonunda değiştirmeye karar verdiğinizde aklınızda yer eden sorulardan biri de ‘eski mobilyaları ne yapacağım?’ olur. Önce evde uygun bir alan ortaya çıkartarak orada depolamak, sonra ihtiyaç sahibi olan birine hediye etmek istersiniz. Eğer evde depolamak için uygun bir alan yoksa, mobilyalarınız gerçekten büyük bir probleme dönüşebilir. Üstelik bu eşyaların evden dışarı taşınması bile fazlasıyla zahmetlidir.

Loan Yemek Odası

Eski mobilyaları alarak yeni mobilyaları indirimle veren markalar, aslında sizin bu büyük zahmetten kurtulmanıza olanak sağlar. Eski mobilyalarınızı depolamaya gerek kalmadan hem çok kısa bir sürede hem de kolaylıkla bu problemi çözmenize yardımcı olan mobilya değişim kampanyaları, eşyalarınızı yenilemek istediğinizde benzersiz bir avantaj sunacaktır.

Çetmen Değişim Kampanyası

Çetmen’de değişim başladı!

Eski mobilyalarınızdan sıkılmaya başladıysanız, bu mobilyaları yeni alacağınız mobilyalarınız için peşinat olarak değerlendirebilirsiniz. Eski mobilyanı getir, yenisi götür kampanyaları sayesinde evinizi yüksek rakamlar ödemeden baştan sona yenileme şansına sahip olabilirsiniz. Çetmen Mobilya, mobilyalarınızı yenileme konusunda da arkanızda!

Çetmen’in Bahar Değişim Kampanyası mobilyalarınızı yenileme konusunda benzersiz bir fırsat sunuyor. Eski mobilyalarınızı alarak dönüşüme katkıda bulunan, sizi zahmete sokmayan, yeni mobilyalarınıza 1.500 TL’ye varan indirimlerle sahip olmanıza olanak sağlayacak olan Çetmen, yaşam alanlarınıza konfor ve şıklık kazandıracak. İnanın mobilyalarınızın buna ihtiyacı var! Şimdi değiştirin, uzun süre yeni görünümünü koruyacak dayanıklı ve modern mobilyalarla yaşam kalitenizi yükseltin.

Diğer Çetmen mobilya kampanyaları hakkında da bilgi sahibi olmak için tıklayın!

Kampanya Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

Çetmen Mobilya Değişim Kampanyası 12 Nisan – 30 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak olan tüm mobilya, yatak, baza ve başlık alışverişlerinde geçerlidir. Çeyiz paketleri kampanya kapsamında değildir. Kampanya ürünleri ve özel fiyatlı ürünler stoklarla sınırlı olup, Çetmen Mobilya ürünlerle ilgili her türlü değişiklik yapma ve kampanyayı sona erdirme hakkına sahiptir.

dekorasyon önerileri