Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Mobilya Kampanyaları ile Evinizi Baştan Sona Yenileyin!

Tebdil-i mekânda ferahlık vardır, atalarımız hiç de haksız sayılmaz. İçerisinde bulunduğumuz ortam bizi sıkmaya başladığında mekân değiştirmek en etkili çözüm olur. Bazen de bizi sıkan mekân değil, o mekandaki eşyalardır. Yıllardır aynı eşyaları kullandığınız salonunuzu düşünün. Artık sizi heyecanlandırmadığını tahmin edebiliyoruz. Biraz değişliğe ne dersiniz? Mobilya kampanyaları ile fazla bütçe ayırmadan salonunuzu yenileme şansına sahip olabilirsiniz.

İskeleti deforme olmuş, kolları eprimiş, rengi değişmiş salon takımınız her şeye rağmen yıllara meydan oluyor, ama sizi artık mutlu edemiyor. Bu çok normal. Hepimiz şık ve ferah bir atmosfer içerisinde yer almak, yeni eşyalar kullanmak, temiz koltuklarda şöyle rahatça arkamıza yaslanmak isteriz. Biraz da bu yüzdendir ev yenilemenin bizi bu kadar heyecanlandırıyor olması. Önceleri baştan sona ev yenilemek daha zahmetli ve maliyetli bir şeydi. Ancak artık büyük mobilya markalarının ürünlerinde yaptığı indirimler ve özel kampanyalar sayesinde çok daha ekonomik rakamlarla ev yenilemek mümkün olabiliyor. Tüm mobilyalarda %40 Çetmen indirimi bu konuda harika bir alternatif değil mi? Evinizi daha ekonomik yenileyebilmek için hangi kampanyalardan yararlanabileceğinize biraz yakından bakalım:

Hangi Mobilya Kampanyaları Avantajlı Olabilir?

Yukarıda da değindiğimiz gibi Çetmen %40 indirim fırsatı evini yenilemek isteyenler için benzersiz bir fırsat. Eğer salonunuzun havasını değiştirmek istiyor ve bunun için fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız, elden taksitle ödeme olanağı da sunan Çetmen’in mobilyalarına göz atabilirsiniz. Eğer yalnızca tek bir takımı değiştirecek kadar bütçe ayırmak istiyorsanız, en eski olduğunu düşündüğünüz takımı tercih edin. Vidaları gevşemiş, süngeri incelmiş sandalyeleri ile en çok gözünüze takılan yemek odası ise, yenilemek için önceliğiniz de o olmalıdır.

Çetmen yemek odası modelleri içerisinde kaliteli, modern ve bütçenize uygun seçeneklerden biri Evolya yemek odası olabilir. Özellikle zarif tasarımı ile dikkat çeken Evolya, modern ve huzurlu bir ortam oluşturmanıza izin verecektir. Farklı stillere sahip sandalyeleri ortamın havasını ciddi anlamda değiştirmenize yardımcı olabilir. Sürekli aynı tarz mobilyalarla karşılaşıyor ve bundan artık ciddi anlamda rahatsızlık duymaya başlıyorsanız, Evolya gerçekten görmeniz gereken seçeneklerden biri. Eğer enerjisi yüksek ve canlı renklere sahip bir ortam oluşturmak istiyorsanız, bu durumda daha farklı bir seçeneği değerlendirebilirsiniz. Marten yemek odası bu konuda iyi bir seçenek olabilir. Retro tasarımı ile hoşunuza gidecek detaylara sahip olabileceğini düşünüyoruz.

Hope Salon Takımı

Eğer salonda öncelikle değiştirmek istediğiniz parça koltuk takımı ise koltuk takımı ise yine mobilya kampanyaları seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Evinizde avantajlı yenilikler yapmanıza olanak sağlayacak kampanyası ile Çetmen’den Hope salon takımı bu konuda iyi bir alternatif olabilir. Nakite özel fiyatı ile dikkat çeken, oldukça ekonomik bir şekilde salon takımınızı yenilemenize olanak sağlayacak olan Hope, modası geçmeyecek bir renk ve tasarıma da sahip. Sadeliği ile beğeni kazanırken, yıllarca modası geçmeyecek olan pudra rengin hâkim olduğu Hope, hayal ettiğiniz dekorasyon stilini oluşturabilmenize de olanak sağlayacaktır.

Duvara sıfır yatak mekanizmasına sahip olan Hope salon takımı, sandık fonksiyonu ile konfor sağlıyor. Eğer evinizde nereye koyacağınızı bilemediğiniz eşyalara sahipseniz, bu takım aradığınız takım diyebiliriz. Geniş iç hacmi sayesinde eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilir, yüksek ayaklı tasarımı sayesinde çekmeden altını temizleme şansına sahip olabilirsiniz. Özellikle küçük evlerde temizlik esnasında eşyaları çekmek bir hayli zor olduğu için, yüksek ayaklı tasarım beklentilerinize cevap verebilir. Çetmen imzalı diğer koltuk takımlarında da bu unsura dikkat edildiğini bilmelisiniz.

Evinizi baştan sonra yenilemek istiyorsanız, bu durumda çeyiz paketleri daha avatajlı bir tercih olacaktır. Sadece yeni evlilere değil, evini yenilemek isteyenlere de avantajlı bir fırsat sunan mobilya kampanyaları içerisinde bütçenize uygun bir çeyiz seti bulabilirsiniz. Çetmen çeyiz paketleri, bir evi baştan sona değiştirebilmenize olanak sağlayacak takımları içerisinde bulundurabiliyor. Paketleri inceleyerek hem zevklerinize hem de bütçenize en uygun seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca paketlere dâhil olan hediyeler de yuvanızı daha şık ve daha konforlu hale getirmenize olanak sağlayacaktır. Elden taksitle ödeme olanağı da sunan Çetmen, evinizin havasını değiştirmek, kendinizi daha iyi ve mutlu hissetmek istediğiniz her an yanınızda!

Genç Odası Kampanya Fırsatı

Marten Genç Odası

Mobilya kampanyaları sadece salon takımları ile sınırlı değil, genç odasında da kampanya olanaklarından yararlanabilirsiniz. Konforlu, modern ve tarzınıza uygun bir genç odası için yüksek meblağları gözden çıkarmak istemiyorsanız, pastel renkleri retro tasarımla bir araya getiren Marten genç odası iyi bir seçenek olabilir. Geniş hacimli yapısı ile oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip olan takım, dolap içerisinde yer alan gizli bölmeleri ve çekmeceleri ile eşyalarınızı rahatlıkla depolayabilmenize izin verecek. Kitaplığı ve çalışma masası ile de beğeni kazanan Marten, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor.

Çetmen mobilya kampanyaları sayesinde Marten genç odasına oldukça ekonomik bir rakamla sahip olabilir, uzun yıllar yeni gibi kullanma fırsatından siz de yararlanabilirsiniz. Ürün sayfasına giderek takım hakkında daha detaylı bilgi edinme olanağına da sahip olabilirsiniz.

dekorasyon önerileri mobilya seçimi