Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Kış Dekorasyonuna Hazırlık

Soğuk kış aylarında ihtiyacımız olan fiziksel sıcaklığı yakalamanın yanında mekânsal hissiyatta da sıcaklık ve samimiyeti yakalamaktır. Ev dekorasyonunuzda uygulayabileceğiniz küçük fakat etkili kışa hazırlık tüyolarını sizler için derledik:

1. Ayaklı Aydınlatmalar, Mumlar ve Kandiller…

Kolaylıkla erişebileceğiniz ve hem stil sahibi mekanlar ortaya çıkartarak hem de kışın soğuk algısını geride bırakabileceğiniz kolay taşınabilir aydınlatma ürünleri kışa hazırlık için ilk adımlarınızdan olabilir.

1. Daha Çok Yastık Kullan

Yaşam alanlarınızda yumuşak doku ve görünümlü ürünlerle ortamı daha sıcak hale getirebilirsiniz. Yastık kullanımı bunu yapmanın en etkili ve kolay yollarından. Farklı renk, doku ve boyutlardaki yastıklar istediğiniz sıcaklığı evinize taşımak konusunda size yardımcı olacaktır.

3. Katmanlı halılara şans ver

Zemin ürünleri mekânsal sıcaklığı sağlamanın olmazsa olmazlarından… Yaz ve bahar aylarında kaldırdığımız halı ve kilimler kışın soğuklarıyla birlikte tekrar gün yüzüne çıkıyor. Halı üzeri kilim veya mini peluş halılarla mekanı ısıtmanın yanı sıra farklı bir stil oluşturabilirsiniz.

4. Koltuk Şallarından Vazgeçme

Ev tekstil ürünlerini yaşam alanlarınızın özelleşmiş köşelerinde kullanarak kışa hazırlık yapabilirsiniz. Berjer ve koltuklarda kullanacağınız koltuk şallarıyla huzurlu ve konforlu mekanlar ortaya çıkartabilirsiniz.

5. Sıcaklık Hissini Verecek Dekoratif Öğeler

Odaları canlandırmak için ana mobilyalar çoğu zaman yeterli olmuyor. Özellikle yaz aylarında sadeleştirdiğimiz yaşam alanlarımızı sıcak bir atmosfere dönüştürmenin bir yolu olarak ana konseptle uyumlu dekoratif öğeler seçebiliriz. Kozalaklar, kış çiçekleri, ahşap dekoratif objeler bu konuda yardımcı olacaktır.

6. Yün Örgüler, Naif Tamamlayıcılar…

Minderler, puflar, bardak altlıkları, koltuk örtüleri aklınıza gelebilecek pek çok örgü ürünü kış aylarında evinizde kullanabileceğiniz dekorasyon öğelerinden.