Kategoriler
Mobilya dünyası Uncategorized

Siyah & Beyaz Ev Dekorasyonu

Minimalist yaşamda renkler de en az eşyalar kadar dikkat çekiyor. Ev dekorasyonu yaparken tüm renkleri bir arada kullanmak ya da spesifik renkler ışığında dekoratif bir alan ortaya çıkartmak alışagelmiş iç mimarlık trendleri arasında yerini alıyor. Günümüzde ise iki renk hakimiyetinde ev tasarımı ilgi görüyor. Siyah beyaz ev dekorasyonu çalışması oldukça cesur ancak çok sevilen iki rengin yaşam alanlarında kullanılmasıyla iç mimarlık alanında başarıyla karşılanıyor. Evinizi dekore ederken sade, zarif, modern aynı zamanda konforlu ve aydınlık bir görüntü oluşturmak istemeniz halinde size önerimiz siyah & beyaz dekorasyon temasını kullanmanız. Eğer bu iki rengi sevenlerdenseniz siyah ve beyaz seçimlerinizle şık bir dekora imza atabilirsiniz.

Aksesuar seçimiyle siyah & beyaz dekorasyon

Ev dekorasyon çalışması kapsamında siyah & beyaz tema seçiminde kararlıysanız eğer sizi birden fazla seçenek bekliyor. Sadece aksesuarlarla bile bu temayı başarıyla uygulayabilirsiniz. Örneğin renkli mobilyalar tercih ettiğiniz evinizin duvarlarını tamamen beyaza boyayıp akabinde duvarlara siyah süs eşyaları, aksesuarlar, aynalar, biblolar, raflar asarak istediğiniz iki renkli dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Salon dekorasyonu yaparken bilhassa bu temadan yararlanarak dengeli bir renk uyumu ortaya çıkartabilirsiniz. Elbette siyah ağırlığındaki bir dekorasyonu beyaz mobilyalar, aksesuarlarla aynı şekilde dengeye kavuşturabilirsiniz. Online iç mimarlık hizmetinden yararlanarak bu tarz bir dekorasyonu nasıl oluşturabileceğinizi öğrenebilir, çok ekonomik bir bütçeyle hayalinizdeki gibi siyah beyaz dekorasyon çalışması yapabilirsiniz.

Duvar tasarımında fotoğraflarla siyah & beyaz tema

Siyah beyaz dekorasyon her odada uygulanabiliyor; yatak odası dekorasyonu, salon ve oturma odası hatta çalışma odaları bu mantıkla düzenlendiğinde zihnen bir dinlenme sağlamak mümkündür. Fazla renk karmaşası birçok kişinin zihnini yorduğundan sade, minimal iç mimarlık adımları keyifle karşılanıyor. Duvar tasarımı oluştururken fotoğraflardan yardım almak ve hem minimal hem de dikkat çekici bir duvar dekorasyonu ortaya çıkartmak bu keyifli iç mimarlık adımlarından sayılıyor. Siyah ya da beyaz bir duvar üzerine siyah çerçeveli, beyaz fonu olan elbette fotoğrafın tamamen siyah & beyaz olduğu fotoğraf çerçeveleri asmak şahane bir görüntüye imza atmanızı sağlıyor. Fotoğraf çerçevelerini irili ufaklı seçerek duvarda bir fotoğraf kompozisyonu oluşturabilirsiniz. Aynı duvar tasarımını istediğiniz her alanda uygulayabilirsiniz.