Kategoriler
Mobilya dünyası

İkizler Burcu Yemek Odası Takımları

İkizler burcu yemek odası takımları nasıl olmalı? Zevklerimiz ve tarzımız kişiliklerimizle ilgilidir. Kişiliklerimizi belirleyen en önemli unsurlardan biri de burçlarımızdır. Ev ya da ofis dekorasyonlarımızın dağınık ya da düzenli olması, tarzımızın modern ya da klasik olması burçların da yön verdiği bir takım kişiliğimize etki eden değişkenler ile yönünü bulur. Evlerimizde sıkça zaman geçirdiğimiz alanlarda burçlara göre mobilya seçimi yapmak yerinde olacaktır. Yemek odaları da bu alanlardan biridir. Yemek odaları hem konuklarımızı ağırladığımız hem de her gün vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarındandır. Burçlara göre yemek odası seçimi ise yaratıcı ama kararsız özellikler gösterebilen bir burç olan ikizler için tavsiyeye muhtaç durumdadır. Bu yazıda ikizler burcu yemek odası seçimine değineceğiz. Ama önce ikizler burcunun özelliklerinden ve bu özelliklerin ikizlerin ev dekorasyonuna yansımalarından bahsedelim.

İkizler Burcunun Ev Dekorasyonu

İkizler genellikle yaratıcı, meraklı, eğlenceli ve duygusal iniş çıkışları fazla olan insanların burcudur. İkizlerin çabuk sıkılan bir yapıları olduğu için değişikliği severler. Bulundukları ortam onları sık sık bunaltır. Bu yüzden de havadar ve bol ışık alan yerleri tercih ederler. İkizler insanlarının duyguları ortamdan etkilenir. Bu nedenlerle ikizler yaratıcı dekorasyona en yatkın burçlardan biri konumundadır. Değişim gösteren duyguları ve tek düze durumlardan hoşlanmamaları dekorasyon açısından onları çeşitliliğin bir aradalığına götürür. Canlı yapıları da farklı renk seçeneklerini ve desenlerini beraber kullanma özelliğini ikizlere kazandırır. Değişikliği seven yapıları ve iki uç arasında bolca gidip gelme özellikleri sayesinden hem modern hem klasik dekorasyon ikizlerin yaşam alanlarında iç içedir. Çabuk huzursuz olan ikizler burcu tüm zıtlıklarda ahenk arar. Hareketli bir yapısı olan ikizler burcu insanları misafir ağırlamayı ve konforu sevdiğinden yemek odası seçimi onlar için son derece önemlidir.

İkizler Burcu Yemek Odası Seçimini Nasıl Yapmalı?

Burçlara göre mobilya seçimi ile ilgili bahis açmışken ikizler burcu yemek odası atlanamayacak kadar çarpıcı bir ayrıntı. Yaratıcı ve meraklı ikizler, dekorasyonda yenilik ve yaratıcılık aradığı için yemek odası takımları aynı anda klasik ve modern tarzlarda olabilir. Örneğin, capcanlı renkleri ile yemek odasına enerji kazandıran sandalyeler ve bu modern tarzın karşısında tavandan sarkan mumlu klasik avizeler. İkizler için bu karma estetik anlayış yeniliğin habercisi ve geçmişin güzelliğini bir arada yansıtır. Ama ikizler yemek odası tamamen canlı renklerin hareketini taşımaz. Aynılık ikizler burcunu sıktığı için bir yandan da mekanlarında pastel renkleri de görmek isterler. Zekalarından gelen farklılık isteği ile ikizler renkleri ve modelleri öyle bir kombinler ki bu kombinasyonu başka yemek odalarında görmek pek de mümkün olmaz.

Aydınlık ve ferah ortamları seven ikizler için yemek odalarının geniş ve fazlaca ışıklandırılması gerekir. Aynı anda birkaç noktaya birden odaklanabildikleri için ikizler burcu insanları yemek yerken sıkılmamak için yemek odalarında mutlaka televizyon arayacaklardır. Bunun için ikizler burcu yemek odası televizyon üniteleri de içermelidir. Modern bir televizyon ünitesi, dresuar ya da konsol üzerine yerleştirilecek klasik aksesuarlar da eğer uyumlu ise ikizler insanını rahatsız etmeyecektir. İkizler çabuk huzursuz oldukları için zıtlıklar arasında bile uyum ararlar. Kendince bir uyum anlayışı olan ikizlerin yemek odalarında yaşam alanlarının diğer bölümlerinde olduğu gibi fazla eşya bulunmamalı. İkizler hareket alanlarını kısıtlayan eşyalardan hoşlanmazlar ve her zaman geniş mekanları severler. Çabuk bunalan yapıları yüzünden ikizler burcu evlerindeki hemen her alanın balkona açılmasını isterler. Özellikle akşam yemekleri hareketli ikizlerin günün yorgunluğunu atacağı saatleri kapsadığından, ikizlerin yemek odalarında balkona ihtiyaçları vardır.

Bu bilgiler ışığında farklı kişiliklere uygun yemek odalarına sahip olmak için burçlara göre yemek odası seçimi yapmanız yerinde olacaktır.